Vi förnyar våra tjänster

Välkommen på en resa mot det nya

Vi förnyar våra digitala tjänster för att kunna betjäna dig ännu bättre. Våra nya biljettautomater väntar redan på kunder på stationerna, appen VR Matkalla finns i appbutikerna och denna webbplats, uusi.vr.fi, är splitterny. Välkommen med på resan!

Se vanligaste frågorna

Vad innebär förändringen för dig?

Förnyad webbplats

Vi har förnyat en del av vår webbplats och uppdaterar den i den takt som vi skapar nytt. Din feedback är viktig för oss så det vore trevligt om du kunde berätta oss vad du tycker eller vad som borde utvecklas.

Appen VR Matkalla

Den nya appen står till din personliga tjänst under hela din resa. Du får denna reskamrat kostnadsfritt på din mobil via App Store eller Google Play-butiken. Appen kommer även att få massor av nya funktioner i fortsättningen.

Nya biljettautomater

De splitternya biljettautomaterna betjänar dig på stationerna. Automaterna har en större skärm än tidigare och de är snabba och enkla att använda även i brådskande situationer. I planeringen har vi också iakttagit specialgruppernas behov.

VR Matkalla är ditt bästa resesällskap

Appen VR Matkalla står till din tjänst under hela resan.

Svar på de vanligaste frågorna

Visste du?

Hittills har det skapas massor av kod för den nya webbplatsen och det blir bara mer och mer kod. Ett stort projekt, men vi klarar det nog!

Så fräscht det ser ut!

Även VR har tack vare omändringen fått en fräschare look. Det är enkelt, bekvämt och trivsamt att resa med oss. En lyckad tågresa sker enkelt och utan bekymmer och därför ska våra digitala tjänster även vara enkla och problemfria att använda.