Uudistamme palvelui­tamme

Tervetuloa matkalle kohti uutta

Uudistamme digitaalisia palveluitamme, jotta voisimme palvella sinua entistä paremmin. Uudet lippuautomaattimme ovat jo odottamassa asiakkaitaan asemilla, VR Matkalla -sovellus löytyy sovelluskaupoista ja tämä uusi.vr.fi-sivusto on vielä uunituore. Mukava kun pääset matkaan mukaan!

Katso yleisimmät kysymykset

Mitä muutos tarkoittaa sinulle?

Uudistuva nettisivusto

Olemme uudistaneet osan verkkosivuistamme ja päivitämme sivustoa aina sitä mukaa, kun saamme tehtyä uutta. Palautteesi on meille tärkeää, joten olisi mahtavaa jos voisit kertoa meille, mistä tykkäät tai mikä kaipaisi kehittämistä.

VR Matkalla -sovellus

Uusi sovellus palvelee sinua henkilökohtaisesti matkasi joka käänteessä. Saat tämän matkakaverin puhelimeesi veloituksetta App Storesta tai Google Play -kaupasta. Myös sovellukseen on tulossa vielä paljon uusia ominaisuuksia.

Uudet lippuautomaatit

Uutuuttaan kiiltävät lippuautomaatit palvelevat sinua asemilla. Automaateissa on entistä suurempi näyttö ja niitä on nopea ja helppo käyttää kiireisissäkin tilanteissa. Olemme huomioineet suunnittelussa myös erityisryhmien tarpeet.

VR Matkalla on paras matkakaveri

VR Matkalla -sovellus on apunasi matkan joka käänteessä.

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

Tiesitkö?

Tähän mennessä uutta verkkosivustoa varten on tehty jo kilometrikaupalla koodia ja lisää kilometrejä on tulossa. Iso urakka, mutta eiköhän tästä selvitä!

Näyttääpä freesiltä!

Myös VR:n ilme on uudistuksen myötä raikastunut ja nuorentunut. Matkustaminen kanssamme on helppoa, mukavaa ja viihtyisää. Ja koska jokaisen onnistuneen junamatkan edellytys on helppous ja huolettomuus, tulee myös digitaalisten palveluidemme olla käytettävyydeltään helppoja ja huolettomia.