Tervetuloa asiakkaaksi!

Neljä hyvää syytä luoda tunnus VR:n palveluihin ja kirjautua.

Tee kuten vieruskaverisi ja luo tunnus

Mitä hyötyä on kirjautumisesta palveluihimme? Saat henkilökohtaisempaa palvelua junamatkoillesi, maksat helposti junalippuja ja lippusi pysyvät aina tallessa. Lisäksi pääset nauttimaan monipuolisista eduistamme. Etuja onkin luvassa lisää, sillä kehitämme palveluitamme jatkuvasti.

Luo tunnus
Käyttämäsi Veturi-tunnus toimii edelleen kirjautumisessa.

Onko juna ajoissa?

VR Matkalla -sovellus kertoo sinulle aina, missä juna kulkee, mikä on seuraava pysähdyspaikka ja milloin saavut perille. Kun kirjaudut palveluihimme, saat henkilökohtaisempaa palvelua matkasi kaikissa vaiheissa.

Helppo tapa maksaa

Kirjautuneena voit tallentaa VR Matkalla -sovelluksessa omiin tietoihisi useita maksukortteja. Helpoiten maksat junalippuja MobilePayn tai Siirron kautta.

Ei enää kadonneita matkalippuja

Matkalippusi pysyvät varmassa tallessa ja helposti saatavillasi aina kun ostat junalippuja kirjautuneena. VR Matkalla -sovelluksesta näytät matkalippusi lipuntarkastuksen yhteydessä näppärästi.

Pieni kahvi on edelleenkin iso!

Saat jatkossakin ison kahvin pienen hinnalla. VR Matkalla -sovellus on uusi etukorttisi junan ravintolavaunussa. Vaihtuvat ravintolavaunun herkkuedut ja tarjoukset löydät aina sovelluksen Viestit-osiosta.

VR Matkalla on paras matkakaveri

VR Matkalla -sovellus on apunasi matkan joka käänteessä.

Veturi-asiakasohjelma muuttuu

Voit kirjautua Veturi-tunnuksellasi edelleen kaikkiin palveluihimme

Haluamme palvella kaikkia asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja tehdä junamatkustamisesta mukavimman tavan vaihtaa maisemaa.

Veturi-asiakasohjelma ja nimi jäävät pikkuhiljaa pois. Voit silti kirjautua vanhoilla tutuilla tunnuksillasi kaikkiin digitaalisiin palveluihimme eikä muutos vaadi sinulta toimenpiteitä. VR Matkalla -sovellus toimii uutena etukorttinasi, löydät sen Viestit-osiosta ravintolavaunun herkulliset edut ja myöhemmin myös muita etuja.

Luo tunnus VR:n palveluihin