Sujuvampi kokonais­matka

VR:n matkaketjuilla matkustat vaivatta ja ympäristöystävällisesti koko matkan

Matkusta enemmän, huolehdi vähemmän

Matkaketju on matka, joka koostuu useasta matkustusmuodosta. Voit vaikkapa valita kaukoliikenteen junan ja jatkaa paikallisliikenteen bussilla tai vuokra-autolla. Yhdistele eri liikennemuotoja ja liiku joustavasti – kotiovelta perille asti.

Uusia matkaketjupalveluita tarjotaan ensimmäiseksi VR Matkalla -sovelluksessa.

Jatka matkaasi vuokra-autolla

Tiedossa tärkeä liikematka tai yhteinen viikonloppureissu? Jätä oma auto kotiin ja taita matka kätevästi junalla ja vuokra-autolla. Voit hyödyntää junamatkan haluamallasi tavalla ja perille päästyäsi nauttia vuokra-auton tarjoamasta vapaudesta.

Sujuvaa liityntäpysäköintiä

Päivämatkojen tekeminen on nyt entistä helpompaa! Jätä autosi liityntäpysäköintiin ja matkusta sujuvammin kaupunkien välillä. Junalipun ostajana saat jopa 12 tuntia maksutonta tai hyvin edullista pysäköintiaikaa valituilla asemilla.

Matkaketjut nyt VR Matkalla -sovelluksesta

VR Matkalla -sovellus on apunasi matkan joka käänteessä.

Ilmasto

VR:n matkaketjujen tavoite on tuottaa palveluita, joiden ansiosta voit jättää oman auton kotiin. Junaa ja muita liikkumisen muotoja hyödyntävät matkaketjut auttavat vähentämään yksityisautoilua ja hiilidioksiidipäästöjä. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja kokeile millainen matkaketju on sinulle juuri sopivin - ilmastomme kiittää sinua!

Kun matkasta tuli matkaketju

Junamatkustus on parhaimpia matkustamisen muotoja, mutta asemalle pääseminen tai sieltä määränpäähän jatkaminen voi toisinaan tuottaa päänvaivaa. Tästä syntyi ajatus matkaketjuista: kokonaismatkajärjestelyistä, jotka helpottavat asemalle siirtymistä ja matkan jatkoa asemalta eteenpäin. Näin voit nauttia junamatkustuksen mukavuuksista sekä paremmasta kokonaismatkan sujuvuudesta.