Aktuellt

Trafiken nästan normal fredagen den 16.2 – endast enskilda undantag

Tågtrafiken är nästan normal fredagen den 16.2, men enskilda undantag förekommer fortfarande. Vissa rutter trafikeras med minskad turtäthet eller ersätts av busstransporter. Vi försöker koncentrera ändringarna till morgonens och dagens avgångar, så att vi kan säkra sportlovets avgångstrafik så väl som möjligt. Nattåg, rälsbussar samt all närtrafik inom HRT-området och VR:s närtrafik körs som vanligt.

Fredagens tåg och deras tidtabeller syns i resesökningen. Information om inställda tågturer och tågturer ersatta med bussar finns på sidan , varifrån man omdirigeras till nästa tillgängliga avgångar eller bussar där den ursprungliga biljetten gäller. Om kunden vill avboka sin resa kan hen ansöka om ersättning för priset på den oanvända biljetten med ersättningsblanketten. Om dessa alternativ inte är möjliga, vänligen kontakta vår kundservice.

Det är inte möjligt att köpa en biljett till ett tåg märkt med texten "Ej tillgängligt". Tåget kan vara slutsålt eller inställt. Du kan kontrollera de inställda tågturerna på sidan .

Mer aktuellt

Aktuellt

Fjärr­tra­fi­kens dagtåg för sensommaren och början av hösten till salu på 25.4

Fjärrtrafikens dagtåg för perioden 29.7–15.9.2024 kommer till salu på 25.4 kl. 10.00.…

Läs artikeln

Aktuellt

Banarbete påverkar tågtrafiken under våren och sommaren

Trafikledsverket utför banarbeten på flera banavsnitt under sommaren. De största trafikpåverkningarna kommer att vara på kustbanan: vi ersätter a…

Läs artikeln

Aktuellt

Sommarens banarbeten påverkar tågtrafiken

Banarbeten kan orsaka ändringar i tidtabellerna eller bussersättningar på tågrutter. Du hittar de aktuella tidtabellerna i resesökningen.…

Läs artikeln